Skip to content

MASKINSERVICE & SALG TIL ERHVERVSBRUG Bøgildsmindevej 9 og 19, 9400 Nørresundby 98 83 52 49

Stor ekspertise i hydraulikslanger. Hos W. J. Maskinservice har vi mange års erfaring indenfor reparation af have- park- og entreprenørmaskiner. Hvad end det er hydraulikslanger eller andet der skal fikses.

Vi er et moderne maskinværksted som tilbyder service og reparation af dine have- park- og entreprenørmaskiner. Desuden har vi et solidt udvalg af nye såvel som brugte maskiner.

Vi tilbyder med andre ord både vedligeholdelse og servicering af dine nuværende maskiner. Men som om at dette ikke var nok, så kan du så også opdatere din maskinpark hos os.

I os får du således en samarbejdspartner som letter nogle af dine byrder. Vi gør ganske enkelt dit arbejdsliv mærkbart lettere.

Med et samarbejde med os kan du med andre ord få frigivet mere tid. Således kan du koncentrere dig om det du er bedst til. Alt imens har vi tænkt os at gøre det samme.

Du kan nemlig trygt arbejde videre med andre arbejdsopgaver. I mellemtiden reparerer vi din maskine. Om det er hydraulikslanger eller hvad det end må være der generer, så løser vi det. Snart efter er du kørende igen og klar til at tage fat hvor du slap. 

Service og reparation inklusive tjek af hydraulikslanger

Med vores service skulle det dog gerne høre til sjældenheder at dine maskiner går ned. Vi efterser nemlig dele som for eksempel maskinens hydraulikslanger. 

På den måde er du bedst muligt sikret mod uventede reparationer. Dette sikrer dig en stabil drift samt mindst mulige afbrydelser og irritationer i hverdagen.

Der er således et væld af fordele ved at samarbejde med os hos W. J. Maskinservice. Når du gør det vil vi nemlig gøre hvad vi kan for at dine maskiner altid er køreklar.

Vi står naturligvis klar til at svare på de spørgsmål du måtte sidde med, samt til at tage en snak om dine muligheder. Vi kan kontaktes på telefon:  98 83 52 49 eller mail: morten@wjmaskinservice.dk.

Back To Top
0
  0
  Kurv
  Din kurv er tom
   Calculate Shipping
   Apply Coupon